Yarennasal Kızlar yeni post açmıştım soğan kürü yaptım bugün sabah ve az önce içtim pkos var bende acayip karnım ağrıyor regli olacakmışım gibi normal mi ? Çok yenide kimyasal geçirdim resmen regliden daha çok ağrıyor
tatlibebegim_ Yarennasal soğan kürü kişiden kişiye değişip kistte yapabiliyomuş bende de pcos vardı 5 gün kullanmıştım ama dediğiniz gibi ağrı olmuştu bırakmıştım doktorlar önermiyor kullanmayı
MelodyFairy Yarennasal bende adetimin 3 . Günü başladım bir hafta içtim ama aç karna değil basit kistlerim yok oldu Aç karna içmene gerek yok tok karna dene eğer öylede iyi gelmiyorsa her gün bir adet sarımsak yemeni öneririm Ben açta tokta içsem bana faydası oluyor soğan suyunun kokusu falan da kötü gelmiyor bir iki damla limon da sıkabilirsin bastırır kokuyu .
Yarennasal tatlibebegim_ bende 5 gün kullanıyım dedim geçmek bilmeyen afedersiniz akıntım oluyor son günler de hafif yanmada vardı enfeksiyon filan varsa söksün diye ama devam edemiyeceğim sanırım sancılı sancılı ağrıyor
Yarennasal MelodyFairy şimdide çok fena midem bulanıyor resmen soğan tadı geliyor ağzıma cok az kaldı yani çıkarmama
Umutluol Yarennasal ben soğan kürünü içerken baya bir ılıtıp bir defada içmeye çalışıyorum ve ardından varsa Limon ye başka bir şey tadını götürmüyor. Bir de meyve suyu içiyorum hemen sonra ben ama bilmiyorum meyve suyu mu daha iyi limon mu
MelodyFairy Esrashshshssh bir bardak hazır suyu kaynat kahverengi 🧅 soğanı 4 e böl at kısık ateşte 5 dakika kaynat süz iç 15 gün boyunca