Egemoms1303 myangelson hiç bilmiyorum kii bizim bacılar postunda tanıdım seni öyle gibi duruyorsun 🤭 disiplinli resmî acaba isminden profil fotondan falan mı kaynaklı bilmiyorum kiii😂😂
myangelson Anneoluyorumm00 ya ikinci en disiplinli diyen kişi çıktı Allah Allah neden böyle düşünüldü acaba merak ettim 🤭🤭 tanışırız canım teşekkür ederim bu arada 🧡🧡🦋🦋
Anneoluyorumm00 myangelson çünkü her soruya cevap veriyorsun 😊herkese yetişmeye ki herkesde cevap yazıyorsun ondan en dispili bence sensin canım, görmedim belki seni ama içim çok ısındı ❤️ rica ederim canım benim 🌸🌸
Nnoktaa Egemoms1303 canım cananım bu kim beni niye seviyor derken sen olduğunu farketmek… 😂😍😍😍😍😍 ay lav yu tuuu beybimmm
myangelson Anneoluyorumm00 evet mümkün olduğunca bildiğim birşey olduğunda yazmaya çalışıyorum 🤭 teşekkür ederim tekrar canım 🧡🦋
_brcu88_ Egemoms1303 oo beybii ismin değişmiş bilemedim ilk başta sende benim en sevdiğimsin 🥰😍 teşekkür ederim ❣️ 🌸 🥰 doğum yaptıktan sonra buradan baya uzaklaştım ..özledim ama seni senle muhabbeti 🌸
Egemoms1303 _brcu88_ ahh canım Burcum bende bazen ismimi bulamıyorum 😂 alışmışım ötekine 😂 Bakıyorum profiline girmiyorsun zaten 🙈 bende özledim yaa canım benim 💕
_brcu88_ Deletedmom_116 en çok sevdiklerim@Mucizem4242 ❣️ @Nnoktaa @Ddem❣️ @Egemoms1303❣️ @Enas2365 ❣️@myangelson ❣️
8mucizem8 @Zumzugukodummuzzingillatirim @Sksjsux355-- @aslanprenses_ tanışmak istediğim isimler bunlar gerek yorumları gerek konuşmaları aşk bunlar yaa çok sevdim 🥺💞💞
Zumzugukodummuzzingillatirim 8mucizem8 teşekkürler beybisiii, genelde taşlansamda bu aralar ilanı aşk alıyorum ben şok ayolll
8mucizem8 Zumzugukodummuzzingillatirim doğurunca bağımız kopmasın aşkom kidse geçmeyelim burdan emekli olalım Happy torun çıkana kadar 😂😂😂