gunesmervee Meneksedemir 38+4 um bende açılma var sancı yok sonunun Suni sanciya gitmesinden korkuyorum😬
Zelihaaydin21 Bende öyleyim canım ikinci gebeliğim neredeyse her gün sancım var geceleri uyuyamıyorum ama düzenli birşey yok 39+5 olduk çok yoruldum artık.
Mne001 Bende uykusuzluk ağrı bitirdi bni doğsun bn uykusuz öyle kalayım diyorum ama sizdeki gibi bizim kız gelmeyi düşünmüyor 38+5
HafsaSarem @"Meneksedemir @"Meneksedemir"benimde 38+3 3. Gebeliğim her gün sancı çekiyorum bugün çok fazla kasilmam oldu nişan yada su gelmeden sancısı başlayan var mı acaba
Meneksedemir HafsaSarem bnm diğer çocuklarda sancı baslıyordu hiç suyum patlamadı evler patlatırdı Nisan’da sanvıyla gelirdi bu nasıl olacak merak ediyorum
Gizemdagci07 Kızlar ilk gebeliğim benim böyle kasiklarimda hafif ağrı var karın ağrısı gibi o sancı mi nasıl ayırt ediliyor
Meneksedemir Gizemdagci07 düzenli adet sancısı olmadı gerekiyo ilk 20 dakıkada bir sonra sıklasıyor zaten başlarsa anlarsın
ruveydanur2412 Benimde 38+6 dayım regl ağrısı gibi ağrı geliyor 15-20 dk da bir ama devamı olmuyor 🥹 belimde sırtımda ağrı yok… karnımda toplanma var