Gamzeicecev Karnımda sertleşme oluyor arasıra ve afedersiniz 2 gündür ishalim bi bilgisi olan varmı 🧐
YagizAsyaMom Gamzeicecev ishal mide bulantısı kusma haraket azlığı yada kanama su gelirse hemen gel dedi doktorum bugün 😱 bunlar hep doğum belirtisiymiiiş🙆♀️
Mutluluk71 Gamzeicecev 38 haftayya girenden beri kuzum ishal akinti artişi ic camasirimda ıslanmalar felan dokturum iyi dedi ama suyu felan iyi dedi
Gamzeicecev YagizAsyaMom sadece ishal ve karnımda sertleşme oluyor ya ama benim doktorum böyle şeyler söylemedi sadece suyun gelirse kanaman olursa gel dedi 😌
YagizAsyaMom zlemzcanzl vallahi gel bakarız öyle bir durumda dedi doktorum uzun süren ishal iyi değil
zlemzcanzl YagizAsyaMom kaç gündür çekiyorum verdiği ilscı kullanımca kabız oluyorum hemoroit fena rahatsız ediyor ilacı bırakıyom ishal 😭 hayırlısıyla yavrumu kucağıma alsam rahatlıyacağım
Furutti 🙇♀️ ya kızlar bende 36. Haftaya girdim karnimda sertleşme bebekte kasılma hareketlerde keza hafif azaldı sancılarım var üstelik 3 4 gündür ishal var korktum şimdi 🤔😳 hatta diyorum kendi kendime o kadar kabizken ne oldu diye endişelenmeli miyim 🤔
YagizAsyaMom Furutti haraket azlığı derken günde kaç haraketi var. Ben bugün sordum haraket azlığı var diye ve şiddeti de yavaşladı.günde 10 haraket dönme titreme dokunma vurma ittirme hepsi harakete girer dedi
Furutti YagizAsyaMom mesela gün içerisinde dönüyor ittiriyor bunları hissediyorum ve daha çok rahim ağzına baskı var oraya çok ittiriyor kasılmalar daha fazla 🙇♀️ halbuki nst ye girdim dün gayet iyi dedi ben anlamadim bu isii
YagizAsyaMom Furutti hayırlısı olsun benim ki zaten tembeldi bugün iyice tembel kendini göstermedi nst de haraket çıkmadı haraket etmiyor sadece kasılıp duruyor🤷♀️
snmtrhn Furutti ben 35 haftaligim.ama benimde bole yaa nst de hic bir sey cikmadi ama bu hafta temizlik yaptim dogum icin dip.kose cok.yoruldugum icinmi anlamadim :/
Furutti YagizAsyaMom sanırım vakit daraldığı için böyle oluyor hazırlıyorlar kendilerini yani bir de ben temizliğe başladım erken doguracam diye endişeliyim 🙇♀️
YagizAsyaMom zlemzcanzl ah çok geçmiş olsun zor bir durumdur hemoroid 😔inşallah hepimiz sağ salim kucaklayalım yavrularımızı