Drnzgn 10 gün önce flan da aynısı başıma geldi domestosla tuvaleti yikamistim sabaha kadar istifar etmiştim bu gün gene domestosla banyo tuvalet yıkadım gene aynı mide bulantısı oldu başına gelen varmı ne yapa bilirim suan
LavinsMom Drnzgn evet hamile kaldiktan sonra hicbir temizlik deterjanlarini kullanmadim. Domestos kullandim 2 maske takmama ragmen bogazm yandi bulanti falan cok kotu oldum. Yogurt yedim 1-2 kase, ayran ictim sonra kendime geldim.
umrumdadegil Drnzgn kullanmamanız lazım zaten bir kere kötü yapmış sizi keşke tekrar kullanmasaydınız yoğurt yiyin
Drnzgn Aybarssmom_ temiz havaya çıktım geçti şükür aslında çok hızlı hareket ettim ama dokumuyor demekki
Drnzgn LavinsMom aslında şimdiye kadar hiç rahatsız etmemişti 8 ay bitirdik son iki seferdir böyle yapıyor birdsha esin yikiyacaj banyo tuvaleti
Birfzt Aslında hamilelik döneminde çamaşır suyuna temas ve solumak çok önerilmiyor diye biliyorum ben. Ben kullansam bile çok hızlı hareket edip hemen çıkmaya calisiyorum
Drnzgn Birfzt bende öyle hızlı hareket ettim hatta yıkarken rahatsız bile olmadım ama 8 aydır hamileyim son iki seferdir böyle yaptı bidaha eşim yikayacak
Drnzgn Melike_4949 mecbur kullanıyoruz canım ruvalet banyo buralarn başka şeyle temizleme bilecegine inanmıyorum hijyen de çok önemli özellikle hamilelik doneminde
Drnzgn umrumdadegil geçen sefer deterjandan dolayı oldigunu anlamıştım çünkü zaten hastaydım hastaliktan dolayı oldu sandum ama bu sefer de aynısı olunca anladim birdsha eşim yıkar artik ben kullanmam