Makbuleeeeee 28 marta gün verdi doktorum nasıl kıyafetler almalıyım çok kararsızım en fazla kaç aylık almalıyım tecrübeli annelerden cevap bekliyorum çiçeklerim
Elo__35 Makbuleeeeee Benimde martın 23 ü gözüküyor ama gönüllü sezeryan olmak istiyorum Daha erkende olabilir o yüzden daha doktorumla konuşmadım 6 takım yeni doğan var herkes yeter çabuk büyüyecek diyor bu yüzden daha mevsimlik yazlık bakıyorum
aslhnkrts9 Makbuleeeeee benim doğum da Nisan görünüyor ben zıbınları biraz fazla aldım yendidogan ↉ ay şeklinde iki tane 5li hastane çıkışı iki tulum aldım geri kalan bi kaç tulum ve kıyafeti ↉ ay
Makbuleeeeee Elo__35 aynen o konu da haklılar yeni doğanı çok giyinemiyolst öyle söylüyorlar bende de 2 tulum bi normal hastane çıkışı var alırmıyım ekstra bilmiyorum. 3 aylık aldım genellikle halen alayım diyorum ama bilmiyorum çok alıp kalmasını da istemiyorum
Makbuleeeeee aslhnkrts9 e bebekten alıyorum genellikle ↉ olarak yok ya yeni doğan ya direk 3 aydan başlıyo onu nasıl yapıcaz
aslhnkrts9 Makbuleeeeee ben hiç ordan almadım küçük bebek mağazasından aldım zıbınları falan aktüellerden denk getirdiklerimden aldıklarım vardı
aslhnkrts9 Makbuleeeeee bende aynı düşüncedeyim yaz bebeği olacağı için bide benim yaşadığım şehir yazın çok sıcak oluyor o yüzden az aldım ben