Dr erkekti, prof. Doğum ücreti çok yüksek diye doç bi kadına geçtim. Aman aman ne şeker falan. 3 günde bir riskli gebelik diye ( 34+2’yim. 32 den beri düzensiz sancılarım var ve bebek yavaş kilo alıyor) nst ye alıyor. Erkek olandan da destek istiyor o da bakıyor sonuçlara vs. Bugün merhaba bile demeden geldi nst odasına. Surat 5 karış. Odasına gittik soru sordum 3 günde neyin değişmesini bekliyorsunuz. Sancın çok çok azalmış, bebek de 250 gr a yakın almış geçen haftadan beri ama sıkıntı var ki haftası geri dedi. Annemle beni tersleyerek konuştu. İnanılmaz moralim bozuldu. 3 gün önce sohbet edip güldük ettik.
Lanet gelsin ya. O sırada erkek olan gelip takıldı bana. Onu çok seviyorum ama bu kadın moralimi yerle bir etti.
Bebek 34. Haftada ama 1950 gr çıktı. Gecen hafta 1500 dü. Sancım da azalmış. Ee daha ne. Olumlu konuuşması gerekmez miydi?
Pazartesi de böyle davranırsa sizin de hasta seçme hakkınız olmalı ve benle devam etmek istemezseniz anlayışla karşılarım dicem. Özelde olup ağız kokusu çekemem. Sizce alınganlık mı yapıyorum. Pazartesi kilosunu sordum perşembe bakcam dedi yani bugün. Bugün sordum 3 günde ne değişcek 2 haftalık baz alıyoruz zaten bebekte sıkıntı oldugu kesin ki haftasına göre küçük diye tersledi. :(