YeniGelinMeselesi Bir yaşıma daha girdim az önce kesenin şekline göre belli oluyomuş cinsiyet ve doğruluk payı var bir çok örneğini gördüm araştırırken sizde nasıl durumlar kese ve cinsiyet tutuyormu gerçekten😅
-Annem YeniGelinMeselesi %100 tabiki doğruluk payı yok ama bende tutmustu bu teori😂 Benim kese şeklim bildiğin muz gibiydi dediler erkek 😂 Dedim olabilir 😂 Gerçekten de erkek oldu cinsiyetimiz 💙 Tutanda var tutmaya da sadece tahminden ibaret 🤭
sehrengiz_8 YeniGelinMeselesi yuvarlağın önde gideniydi oğlum 21 aylık doktoruma sormuştum sizde mi inanıyorsunuz hurafelere lütfen yapmayın dedi
gamzecgr YeniGelinMeselesi yani hurafe böyle şeyler %50 ihtimal var zaten o yüzden tamamen olasılık ile alakalı yani yoksa benim de iki kese ikisinden farklıydı ama ikisi de erkek 😂
Barabar YeniGelinMeselesi benim kesem fasulye gibiydi 13. Haftada Dr erkeğe benziyor ama kesin değil dedi sonra fetal yaptırmıştık kız çıktı 😁
La_Liberte YeniGelinMeselesi eğer video falan çektiyseniz ya da izlediyseniz. Doktor cihazı hareket ettirdikçe kesenin şeklinin değiştiğini göreceksiniz. Aslında fotoğraftaki kesenin şekli değil yani 😀 o yüzden bir geçerliliği yok. ☺️