Ozlemm22 Normalde 29 Ekim de olmam gereken adetimi olmadım akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sabah da kan testi yaptım hcg 0 çıktı 3 gün geçti adetim normalde tan günümde olurum sizce erkenmi test için
Esrass21 Ben reglm uc gun gecti test yaptim negatif cikti2 gun sonra bir daha regl olmayinca test yaptim poazitif silik cizgi cikti muhtemeln gec dollenmedir diye dusundum
16eda16 Esrass21 yumurtlama kaçıncı gün oldu acaba dün konuşmuştuk testlerimle ilgili tek umudum geç döllenme kaldı da artık her yerden birşey çıkartmaya çalışıyorum benim çatlatma iğnem 17. vuruldu 18 ve 19. çatlasa oldu ki hamileyim geç döllenme mi sayılır acaba bu günler
Ozlemm22 Babyy001 tamam inşallah 4 aylık evliyiz hiç korunmadık bu ay olur diye düşünüyoruz Allah’ın izniyle
Babyy001 Ozlemm22 inşallah gönlünüze göre olur 🙏🏻 1 sene olmaması normal karşılanıyor kafaya takmayıp stres yapmamak gerekiyormuş bizde 2 sene bitti evleneli henüz gebelik oluşmadı 🤦🏼♀️
Esrass21 16eda16 acikcasi bzmki tasadufi oldu supris yani beklemiuordum hic takip etmedim ama dr gittigimde diger gebeligime gore kesem kucukru ben ordan tahmin ettim gec oldugunj