semanurrrr_ 34+4 haftadayım bebeğim 2180 gr doktor 9 gün geride dedi kızlar var mı aynı sorunu yaşayan
Mucizem14 semanurrrr_ Niye az demis anlamadim bende 34+3 te gitmistim 2300 du doktorum gelisimi gayet iyi dedi arada cok bi fark yok ama yinede kafaya takiyorsaniz bebegin kilo alacagi seyler yiyin kavrulmsmis kuru yemis, muz, kasar, yumurta
Beyzanury1234 semanurrrr_ benimde 35+3 2540 dedi bence gayet normal her çocuk aynı düzende kilo alacak diye bişey yok
Cgllay Mucizem14 gününe denk mi acaba son adet tarihinize göre 34+3 mü yoksa ultroson kagıdında önde gidiyo mu gelisimi. Bende 34+4 de gittigimde 2550 kg idi. Doktorum gayet iyi dedi gelisimi icin hamd olsun. Ultroson resımlerini mail atınca fark ettim kafa cevresi 2 hafta önde yazıyor baska bi yerinde 35+2 yazıyordu vs bidahaki kontrlümde sorcam hatta 😊
badem1 Benimde 36+6 2650 Gr bebeğim doktorum 8 gün geriden geldiğini söyledi gelişim olarak ama hiç takilmayin ben çok üzülmüştüm geçen hafta hiç kilo almamıştı çünkü bebeğim bu hafta toparladı bunlar olabilecek şeyler bence
Mucizem14 badem1 Ben daha dun gittim 36+3 te 2650 gram kizim 49 cmm gayet iyi dedi kimi doktor iyi derken kimisi nasil neye gore 8 gun geri diyor anlamis degilim degisik 🤔
badem1 Birde bence erkek ve kız bebekte gelişimleri farklı olabiliyor diye düşünüyorum erkekler biraz daha yapılı oluyor genelde
badem1 Mucizem14 bilemiyorum ki aynı zamanda boy ile alakalı da olabilir 46 cm boyu belki oda etkiliyordur
Meyvelisoda Ihlamurrengi benim de 34+0da 1950 çıktı. Karın çevresi 2 hafta geride. Diğer bölgeler haftasıyla uyumlu. Doktor kafana takmanı istemiyorum doğduktan sonra gelişimi iyi olur böyle bebeklerin dedi. Bi şema gösterdi bu şemanın altına düşmesin yeter dedi şemanın da baya iyi yerinde aslında doktor da içimi rahatlattı ama yine de kafama takıyorum kefir ceviz muz kaşar böyle besleniyorum bakalım haftaya nasıl çıkacak
Mucizem14 Cgllay Benim adet tarihimle ultrason gunum denk ileri yada geri degil dr herseyi gayet normal dedi