Kajdhdh Eda3838 erkek bence benim oğlanda böyleydi doktora eminmisiniz erkekmi dedim dedi yiğidin Mali meydanda😂ve oğlum oldu bazen pipileri büyük olabiliyor
Eda3838 3prens1prensesmom banada öyle geldi doktor erkekte olabilr dedi kordonda ama bu kadr uzun bir pipi olamaz herhalde dmi 😂😂
Eda3838 Gamzecanpolat doktorda emin olamadı bende bakıyorm pipi gibi de geliyo ama uzuyan bir kordon gibide geliyo sanki 😂😂
Eda3838 Güyaaa vişne suyu çikolata yiyip gttm çocuk o kadr hareketlendi ki göstermedi doğru düzgün doktor çok fzla hareketli dedi , dedim çikolata vişne suyundandr 😂😂
NewMomm1 Eda3838 minnacıkk dahaa erken cinsiyet için ama iyice bir baktım da erkek bence yaa dikkatli baktım erkek gibi geldi benim oğlanında böyleydi😂😂😂
Eda3838 NewMomm1 ctesi de özele gidicem bakalm oda erkek derse kesinleşir artk sağlıkla gelsin ben çok kz hssettm rüyalarmda da sürekli kız oldğuna dair şeyler gördüm o yzden sanırm erkek mi değil mi sorguluyorm 😂😂
Eda3838 Aysoshh ya ben anlamadm herkes öyle gt dedi bende öyle gttm ne görelim çocuğu bi coşturmuşz kii durmadı yernde doğru düzgün 😂😂😂
Eda3838 3prens1prensesmom 😂😂 eşim görümcelerm erkek olabilr dedim nasıl sevindiler ama ben ve annem kz çocuk istiyoduk tabi herşeyden önce sağlık ama erkek diye o kadr sevinmeleri hele de bir görümcemin erkek diye dualar ettm hep demesi sinirimi bozdu kz olsa sevinmiyceklerdi yani 😂
3prens1prensesmom Eda3838 cinsiyet ayrimi yapan kafalardan nefret ediyorum . 3 oglum var illaki bende kiz olsun istedim ama erkek diyincede isyan etmedim tovbe yarabbim benimde bu gebeligim kiz kaynanam bi turlu inanmak istemiyor erkektir o kesin erkek yanildi doktor bi suru kiyafet aldin insallah bosa gitmez diyor ama sorun kiz olmasi erkek olmasi degil adini koymucam dedim diye yapiyor bunu biliyorum😂😂😂
Egemoms1303 Benim çocuk doğacak nerdeyse ben hâlâ biseyleri göremiyorum anlamıyorum ultrason fotoğrafından 😂😂