Gmzesr Kızlar bat 6 olanlar varmı bi belirti sabırsızlıkla bekliyorum o günü hiç belirti yok fakat yinede heyecanla bekliyorum
NovaVina_ Gmzesr selam, benimde bat 6. Merak ve sabırla bekliyorum. Ne gebelik ne de herhangi bir regl belirtisi yok 🙄
Gmzesr NovaVina_ aynı durumu Bnde yaşıyorum ara ara hafif batan kasık ağrım oluyor 2 gün önce de şiddetli bel ağrısı yaşadım bel ağrısını genellikle regl dönemime yakın yaşarım fakat belirsizlik yaşıyorum regl mi olucam gebelik var mı diye
NovaVina_ Gmzesr ben regl zamani da hic bel agrisi yasamam sadece gogus hassasiyeti vs. Kasik karin agrisi ama su an hicbir belirti yok 🤷🏻♀️ bekleyip gorecegiz bakalim 🤗
Dilaradefe28 Benim de 7si kaset test yaptim cok dikkatli bakinca hayalet cizgi gozukuyo bakalm ama negatif gibi de bilmiyorum
Gmzesr Dilaradefe28 ben günü bekleyeceğim şayet olmazsam testi daha sonra yapacağım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü umarım güzel haberler alırız
Meva42 Dilaradefe28 ay bende öyleyim ya sabahları mesanem patliycak gibi tuvalete zor koşuyorum ama üşütme kaynaklı da olabilir diye üstüne düşmüyorum
Dilaradefe28 Gmzesr 5 gun var bugun saf gibi yaptm var yok arasi fotoda gorunmeyen hayali cizgi var gibi idrara cok cikiyorum hic yapmamisim gibi patlicam acikiyorum bide
Gmzesr Dilaradefe28 ya acıkma isteği değilde Bnde de sürekli birşeyler yeme isteği oluştu annem ilk dönemde sürekli birşey yeme istediği oluyor demişti ay sabırsızlıkla bekliyorum ya inşallah adet olmam 🙏🏻🙏🏻😇
Dilaradefe28 Meva42 ikiside etkili canm cok canli ognegine sait oldum kedimde dahil ama nasip olmadi kucagima almak ilk ay hamile kalmistm incirle