Busearslnn Merhaba tüp bebek anneleri 🫶🏻 Kan testini bekleyen kaç kişiyizz 👋 Benim 10 kasım çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyor
Busearslnn Nurseher1 benimde ilk 3 gün sık oldu şimdi arada giriyor adet sancısı gibi anlık olarak Bir de sağ tarafımda belimde ağrı var
Nurseher1 Cansucannnnnnnn canım valla ben 2 ekimde transfer oldum ilk 4 günde benim kasık bel ağrısı vardı aynı adet olacakmış gibiydi
Cansucannnnnnnn Nurseher1 benimde belimde ağrı var kuzum ama yattigim içindir diye düşündüm kasık ağrım iki gündür devam ediyor insllah güzel sonuçlar alırız bizde gercekten süreç zor ve meşakatli
Nurseher1 Cansucannnnnnnn öyle valla çok zor süreç rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Busearslnn Cansucannnnnnnn ilk gün bendede öyle oldu sonra adet olucakmışım gibi ağrı girmeye başladı
Cansucannnnnnnn Busearslnn ayy ınsllah kuzum inan o güzel habere o kadar çok ihtiyacım var ki içim yandı artık iyice
Busearslnn Cansucannnnnnnn çok zor bi süreç rabbim bu süreçten geçen herkese yardım etsin kimseninde kucağını boş bırakmasın 🙏