Nurhayat65 Kızlar 35 haftalık dogum yaptım 1800 gram dogdu bebgim yogun bakımda yatıyor sütüm gelmiyor süt vermek zorundayım ama sütüm yok ne yapmam gerekiyor lütfen acil öneri verirmisiniz 😞🧡
Minigininannesi Nurhayat65 kuru dut, kuru incir, tahin helvası ve bol su. Dut ve incir için internette yapım tarifleri var kaynatıp suyunu için ve kendini de yerseniz bir arkadaşımın sütü bunlara geldi. Benimde sütümü artırmıştı bunlar
Hanifekonya Nurhayat65 göğüslerine sıcak suyla ıslatılmış havlu koyabilirsin ve sık sık sıcak duş al özellikle göğüslerine sıcak su tut
mercimekkoftesi1 Ilık suyun altına girip göğüslerini tarakla tara, komik gelebilir ama süt kanallarına masaj yapmış oluyorsun. Bestlak damla da kullanmıştım ben. Bol bol da su içmelisin
ISILTAN Nurhayat65 Gıda takviyesi ile fazlalaşabilir . Stress yapmayın elbet gelecek . Evde de pompa ile deneyin benim evde pompa yaparak gelmişti .
Kubrayusufc Yoğurtlu sarımsaklı makarna ye ve yanına seviyorsan eğer soğan ye . Benim yengeminde sütü yoktu annemler köyde hep böyle yapıyormuş gerçekten işe yaradı . Bebeğim olunca bende aynısı yapacağım .