Selam kızlar çok şükür doğurdumm rabbim herkese benim ki kadar hızlı çok çektirmeyen bi doğum nasip etsin gelelim hikâyemize pazartesi günü yani tam 41 haftalık olmuştuk artık doktor kontrolümüz vardı yatışım yapılacaktı ama doğum şekli net değildi doktorum beni muayene etti bebeğin gelmeye niyeti olmadığını suni sancıyla çok zorlayıcı belkide yine gelemeyeceğini söyledi sabah için sezeryane sözleştik eşimle gerekli işlemleri falan yaptırıyoruz en son ekg çektircektim tam odadan içeri girecektim ki bi ıslaklık hissettim evet suyum gelmişti koştur koştur doğumhaneye çıktım ebeler baktı suyun gelmiş dediler doktorumla görüştük sabaha kadar vakti var bir şans verelim dedi geldi geldi gelemezse sezeryan olursun neyse ben odama geçtim ama sancı falan hiç bişiyim yok yatıp uyudum taki gece 01.30a kadar bir uyandım sancım var bir saat kadar aralıklı sancılarım oldu daha sonra sancılar sıklaştı tabi saat 03.38 de kızımı kucağıma aldım bayağı uzun oldu kusura bakmayın darısı sizlere olsun inşallah:)