Gamzelibebek Evet isim önerileri için güzel bi topik oluşturalım ne dersiniz ☺️ Önerileri alalım sizler neler koyacaksınız veya koyardınız
Azrazerin Gamzelibebek heja olacaktı ne kadar istiyordum anlatamam ama iki kızdan sokra oğlan olunca eşime bir haller oldu heja gösterişli isim gerek yok görmemişler gibi ne gerek var deyip cumali koyacam dedi😫😫😫😫😫cumali ya cumali diyor adam ciddi ciddi teip atıyor yemin ediyor bu gidişle kayınpederimi araya koymam gerekecek 🙈onlarda hejaya sıcak bakmıyor bari yusuf olsun cumaliden kat kat iyidir dedim allahın izniyle yusuf 🙈
ozgeya Gamzelibebek Doruk Ata bebeğimin ismi💙 Deniz,Toprak,Sarper,Göktuğ,Arden,Uras ve Çağan da diğer seçeneklerimizdi. Kız olsaydı isim seçeneklerimiz ise; Berra,Güliz,Berin,Çağıl,Dalya,Liya idi.
Furutti Oğlum olacak Allah nasip ederse veya doğumda bir süprizle karsilasmazsam 😄 Ismini Muaz koyacağız insaAllah kız olsaydı Betül istiyordum 🙂
Gamzelibebek Azrazerin ay kesinlikle. Yalnız heja da benim pek hoşuma gitmedi bence alternatifler arasında en güzeli yusuf. Bide ne kadar Yusuf varsa hep çok iyi insanlar oluyor 🥰