Bsra3456 benim de şiddetliydi. En yakın acile gittim 2 dk evden. Hemen kadın doğum katına aldılar ve pruloton muydu o tür ismi olan iğne vuruldum. Yatış verdiler çünkü kanama durmuyordu. Sabaha kadar kanama devam etti. İğneye rağmen devam etmemesi lazım dediler. Sabah durdu kanama. Başka özel hastaneye geçtim. Çünkü devlette ki doktor hem bendeki sorunu göremedi hem de öyle kötü konuştu ki .. çok umutsuz yorumlar yaptı. Kendi doktoruma özele geçtim. 3 gün de orda yattım. Kanama artık lekelenmeye döndü. Geliyordu ama damlama şeklinde ve peçeteye pıhtı da atıyordu. Özel hastanede de progestan iğne (ilk 4 gün hergün bir kere iğne,sonra üç günde bir devam ettik), progestan fitil vajinal yoldan (günde 2 kere) ve endol makattan fitil(sadece 3 gün kullandık,günde 1 kez)
Taburcu oldum 3 gün geçti kahverengi gelmeye başladı orkid takıyordum öyle çok. Evde de progestan vajinal fitil ve iğne (3 günde bir) kullandım 1,5 ay boyunca. Bu hafta iğneyi bıraktık düzelme olduğu için ama fitile devam ediyorum.