sevcan_35 Ugu324 direk randavuyla olmuyor başka bir bölüm bakıyor detayliya devlet hastanesi yapmıyor özel Hastanesi’nde birtek yapılıyor arayıp detaylı olduğunu belirtmeniz gerek fiyat farkıda var
tugcesakzci Ugu324 22 den önce detaylı yaptırmayın. Bebeğin 20. haftasından sonra beyniyle ilgili gelişen oluşan uzuvlaeı var. Göremezler erken haftada yok gelişmemiş yok down sendromlu vs deyip canınızı sıkarlar boşa strese girersiniz
mervemurat16 Ugu324 21.ci haftalar en ideal haftalar daha detaylı herşey görünüyor hem büyümüş ve hareketlide oluyor
Minigiim-vebenn52 Olmazsa git küçükse göstermezse 10 gün kontrol süresi varya on gün sonra yine gidersin 20 li haftalarda oluyo en azından
Minigiim-vebenn52 sevcan_35 devlette direk Randevu alabiliyor perinatoloji bölümüne kadın doğum doktoru yeşil alan açtı ise
sevcan_35 Minigiim-vebenn52 her devlet hastanesi detaylı ultrason yapmıyor bizim buradakiler yapmıyor
sevcan_35 Ugu324 aa bilmiyordum bizim burada yapmıyorlar o zaman gidebilirsin tabikide bende şuan 21 haftalık hamileyim salı günü gideceğim detayliya 21+5 olucam 19 erken gibi genellikle 20 21 de gidiyorlar
Minigiim-vebenn52 sevcan_35 evet sadece araştırmalarda oluyor zaten yapmazsa perinatoloji bölümü olmuyo hastanede
goncacem Bence de biraz erken ben ilk 21de gitmiştim pek kendini göstermedi iki hafta sonra gittiğimde yüzü gözü her şeyi netti 😍
DENIZ_55 Ugu324 benim 9 kasımda detaylı ultrasonum o zaman 22+2haftalik olacağız ama ben 6 haftalikken aldım randevuyu devlette yapilacak bu arada benim detaylım