Atlbs ![] https://mutluresim.com/images/2023/11/02/n0V1YL.jpg(https://) Beta değerime göre doktor 6 haftalıksın dedi bugün doktora gittim kese var ama bebek gözükmüyor geç döllenme olabilir dedi.Haftaya tekrar gel dedi Daha öncede düşüğüm var sizce geç döllenmemedir ?
Minigiim-vebenn52 Atlbs geç döllenme olabilir içini ferah tut progestan verdi mi doktor daha önce düşüğün olduğu için bilgisi var mı doktorun
sehrengiz_8 Atlbs fotoğraf yüklenmemiş canım tekrar dene kese boyutu da önemli geç döllenme demek için bir de Bhcgyi ne zaman hangi değerle ilk ölçüm yaptınız adetten önce mi sonra mı
Nur_budak Atlbs şuan 35 haftalık hamileyim 6 haftalıkken benimde bebek gözükmemişti 8 haftalıkken hem bebeği gördüm hemde kalp atışını duymuştum 😊
Sabirsizanne2510 Atlbs merhaba bebeği görebildiniz mi, benim bebeğim de 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 haftalık görünüyor kalp atışını duyamadık doktorum beş gün sonra tekrar gel duymamız lazım yoksa sonlandirmamiz gerekir dedi geç döllenmeymiş
bsrknz Benimde böyleydi ilk adet günümde kan verdiğim 2,92 ydi ertesi hafta doktora gittim ne kese ne bebek sonra kan takibi yaptı iki hafta sonra kese bir hafta sonra bebek göründü için rahat olsun şimdi 3 aylık olduk bile
Beyzacpr Benimde öyle oldu senin kan değerin çok iyi normal bence. Benim kan değerim malesef artış çok fazla olmadı 10 gün önce hcg 600 10 gün sonra sadece 1000 ve şuanda kahverengi akintida gelmeye başladı büyük ihtimal benim dış gebelik ama senin normal gibi
Atlbs Beyzacpr progestan ve kan sulandırıcı kullanıyor musun önceki gebeliğimde benimde böyle olmuştu
Atlbs Sabirsizanne2510 evet duyduk ama bence hemen sonlandırma işlemini düşünmeyin başka doktora gidin çünkü burada okuyorum 8. Haftada duyanlar var kalp sesini başka bir doktora gidin bence
Nill_ Benimde öyleydi o iki hafta beklemek zulüm olmuştu betam 8000 di ama kese yeni olusuyor bebek yok dediler muhtemelen 5 hafta dediler iki hafta sonra gittim kalp atısınk duydum ve 8 haftalıktı son adet tarihle uyumluydu