Esra_4774 Kızlar ishal oluyorum gebeligimin ilk iki ayında baya kabizdim şimdi birden ishal oldum ne yapabilirim sizce bı önerisi olan bilen birileri var mı acaba😣
Hilalnenni Esra_4774 bende çok ishal olurdum ilk hamileligimde patates haşlaması iyi geliyor ama üstüne sumak at baya öyle faydası oluyor birde muz tüket şimdi ikinciye hamileyim yine ishal oldum
Minigiim-vebenn52 Tek tarifim bu ishale kesin çözüm bir tatlı kaşığı Türk kahvesine üç dört damla limon sık ve ye geçiriyo anında . Bol su iç bide vücut su kaybetmesin
Esra_4774 Minigiim-vebenn52 kahve gebelikte tuketilmiyor diye biliyorum suyu ihmal etmem canım zaten istemesemde susuyorum çok içiyorum suyu
Minigiim-vebenn52 Esra_4774 bir şey olmaz bir kaşıktan haftan çok küçük değil kahve de tüketiliyor bir fincan türk kahvesi günde normal karşılanıyor
TugbaaGunaydn Benim doktorum 5 günden fazla sürerse gel demişti. Ki geçmedi mahfoldum gittim serum taktılar hemen kesildi kendinize eziyet etmeyin vücut suda kaybediyor çünkü.
TugbaaGunaydn Esra_4774 yani ben çok pimpirikli olduğum için acilde kadın doğumcu buldum ona gittim. Hemende kesti ishalimi zaten. Bnce sende acil kadın doğuma git vardır ara hastaneleri.
Esra_4774 Hilalnenni normalde kabızim birden ishal oldum ve hiç ishal kesilmedi 2 haftadır devam ediyor çok su içiyorum bundan dolayı çok lavaboya gidiyorum ne uyku kaldı ne bişey Allah yardımcımız olsun 😣