Btlgndz Pazartesi günü randevum var 11 haftalık oluyoruz aslında 12. Haftada gel dedi ama ilaçlarım bittiği için erken gidiyorum 11 haftalık bebeklerin cinsiyetlerini öğrenebiliyor muyuz ?
gamzecgr Btlgndz 12+2 de öğrenmiştik biri için %98 biri için %100 eminim demişti doktorum yanılma olmadı yani 11.haftada da bebeğin pozisyonuna göre doktorunuzun emin olmasına bağlı öğrenebilirsiniz
Eslem2112 Btlgndz kızımda on birde tahminde bulundu ve tahmini doğruydu bunda 13 te baktı kıza benziyor dedi 15 te erkeğe benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi
Btlgndz Anneoluyorumbb bende 2. Gebeliğim ilkinde 2.5 aylıkken öğrenmiştik kız demişti şimdi pazartesi tekrar gideceğiz inş öğreniriz
Vandb Btlgndz bize kıza benzediğini söyledi fetal dna verdim 13.haftada kız olduğu kesinleşti. Devlet hastanesindeki ultrasonda söyledi bide ordakiler özellere göre biraz daha kötü malum
Suule94 Btlgndz ben iki gebeligimide 11. Haftada öğrendim ikinciye hamileyim şuan ikiside erkek canım şuan 24 haftaligum kesin erkek yani bebeğe bağlı birazda
Gkygz Btlgndz dün gittim doktora 11+3de, cinsiyetini gördüm %75 doğru dedi ben de netleşmeden söylemeyin hocam bir sonraki ay öğrenirim dedim. Erken öğrenip cinsiyeti değişenler vardı etrafımda o yüzden net olsun geç olsun istedim .