Aysenur1911 Duruazra0608 geçen ay sadece bir kerelik gittim sırf farklı bir doktor da görsün diye. Bülent Köstü hocaya muayene oldum gayet ilgiliydi
Duruazra0608 Ben ksü de doğum yapmayı düşünüyorum daha önce hep özele gittim malum özel çok pahalı herkes tıp fakültesi çok ilgili diyorlar o yüzden merak ediyorum bu hafta ilk defa muayene için gidecem acaba nasıl olur
Beratttt Duruazra0608 Bende tıpın ozeline gidiyorum abdullah tok a simdilik memnunum 4 aydir gidiyorum ucreti 600 en son dogum ucretide 4.500 du zam geldikce degisecegini soylemisti
Duruazra0608 Mormnekse zaten kadın doğumda veya özelde her hangi bir sorun olduğunda tıpa gönderiyolarlar
Beratttt Mormnekse Abdullah hocayi burda cok yazan olmustu o yuzden tercih ettim bende bide malum ozeller cok artti yoksa bende onder ercana gidiyordum ilk uc ay onder ercana gittim sonra abdullah hocaya basladim tabi arada onder ercana da gidiyorum benim gebeligim biraz sıkıntili
Duruazra0608 Ben marash life Turgay aksuya gidiyordum çok memnundum ama doğum 10 bin TL olunca artı tahliller vs tıpa gitmeye karar verdim doğum için