Canann1601 Ilba_34 ben de kahve içtim cikolata yedim sevmediğim halde ama yine göstermedi yüzünü malesef elleriyle kapatmıştı tekme atıyordu hareket ediyordu ama elleriyle yuznu kapatmıştı yarım saat uğraştı doktorumz ama göstermedi yine kendini 😄
Canann1601 Svvl ayni durumdayız yine göstermedi yüzünü bacaklarının fotosunu alabildik bir de ellerinin😂 yuznu kapatmış kollarıyla komple göremedik😄
Canann1601 masal_94 ben de aynı şekilde bugün de yüzünün fotosunu beklerken bacaklarının ve minnak ellerinin fotosuyla geri dönüyorum eve 😄 göstermedi yüzünü
Canann1601 Cyn1994 ben de çikolata yedim kahve de ictim aşırı hareketliydi doktor bey ultrason cihazini gezdirirken bile kıpır kıpır bu dedi çok hareketli ama elleriyle yüzünü kapatmıştı malesef göremedik 😂
Canann1601 Hasret5506 ne güzel bundan sonra ben de yapcam. Bugün yaptım işe yaramadı ama 😄 gostermedi yine yüzünü aşırı hareketlendi ama yuznu kapatmıştı kollarıyla
Canann1601 Zzgee denedim hem kahve içtim kocaman termosta hem çikolata yedim aşırı coştu hareketlendi ama yüzünü göstermedi kollarıyla kapatmıştı 😔
Canann1601 Minikperi aslında fayda etti bebek çok hareketlendi doktor bile bu ne hareketlilik durmuyo hiç dedi ama yüzünü kollarıyla kapatmıştı açmadı kollarımı göremedim o yüzden 😄
Loliannesi Ben de 33. haftadayım. Ya sırtı dönük oluyor ya da plasenta görüntüyü kapatıyor. Artık pes ettik 😅
Canann1601 Loliannesi evet bugün de hem kendisi elleriyle kapatmıştı hem de önünde plesenta vardı bizim de göremedik o yüzden 😄
Canann1601 Arzuanne detaylıda da biz yine net göremedik sırtı dönüktü doktor yürü dedi onbeş dk yirmi dk yurudum gittik yine göstermedi yüzünü zar zor doktorumuz burnunu vs gördü ama bize görüntü veremedi. Smdi de 32 haftalık olduk bugün elleriyle kapadı yüzünü hanımefendi göstermedi bize gulcemalini 😄
Egemoms1303 Ben detaylıya giderken yürümüştüm yarım saat falan giderken yorulmuş bebek uyumus doktor dedi bebek çok yorgun git dinlen çikolata ye meyve suyu iç 15 dk görüntü için 1 saat oyalandık 😂😂 minik adam zor ayıldı keske kahveyi bilseydim dedim şuan 😁
Canann1601 Egemoms1303 ahahah kıyamam minişe yormuşsun annesi 😄 aynen bundan sonra kahve iç bence ben de yeni duydum bugün içip gittim bebek o kdar hareketliydi ki doktor bile şaşırdı çok hareketli bu diye.😄 Ama o kdar harekete rağmen yüzünü göstermedi kapatmıştı elleriyle