Zeehraaaa Kızlar sever mısınız ben çok severim lahmacun diğer büyük olanı yapmak zor oluyor diye bende bunu yapacağım hamur yaptım mayalanıyor hadi sizlerde yapın😀
YuvarlanamayanPaanda Zeehraaaa aşkoo yemeğin ismini başlığa ekleme yiyeck içerir yap imkanı olamayıp canı çekenler olabilir
Minigiim-vebenn52 Teşekkürler canımı çektirdin 😂😂 dayanamadıgım şey lahmacundur 😂 odun fırınındaki gibi oluyo mu evdeki tat
Blueberry0 Minigiim-vebenn52 hayır asla bir olmuyor evdeki ile dısardaki. dün kv yapmış yumusacık hamur, bide genelde dışarda yediğimiz çıtır olur🤣Bide tadında bişey eksikti ama neydi anlayamadım🤣
Minigiim-vebenn52 Blueberry0 bizimkiler içini yapıp fırına veriyolar öyle daha iyi oluyo odun ateşi çok farklı 😂😋😋
Zeehraaaa Minigiim-vebenn52 memleketimde öyleydi ben gurbetteym karadeniz yöresi nde fırın yok bilmiyolar 😃
Zeehraaaa Minigiim-vebenn52 fırın var lahmacun yapıyolar lahmacun demeye şahit lazm pide yapıyolar ancak. Benm memleketimde evde içini yapıyorsun götürüp yaptırıyorsun burda öyle bir yemek kültürü yok bir an önce kurtulmayı bekliyoruz😀