Deniz_yildizi Kızlar 2 gündür yoğun bi koşturma halindeyim içimde tepişen bebiş şimdi sakin sakin içerde takılıo sanırım Bu normal mi sizce
Yshlt Deniz_yildizi kaç haftalıksınız ? Ben bugün hareket etmiyor diye gittim Allah’a şükür iyiymiş ama arada azalıyor hareketleri çok değişken
Alisatina Deniz_yildizi ewet yavaşlatıyo siz yorulunca oda çekiliyo siz dinlenince eskisi gibi kıpır kıpır 😊😊
Gulcag Deniz_yildizi tabi ki etkileniyor ben günlerdir hastayım ilaç serum vs derken bebekte içerde kasılıp kalıyor sonra 2-3 gün kendine gelemiyor yavrum dikkat edin dinlenin bol bol. Daha minikmiş biz 32 haftalık olduk benimle acı çekiyor yavrum içim gidiyor 😢😔
Deniz_yildizi Yshlt 24e yeni girdik bende acaba bi eczaneye filan steskopla dinletmeye filan mı gitsm diorum hastahanemiz biraz uzak😛Yoruldu herhalde o da içerde 😌
Deniz_yildizi Alisatina evet tam da dediginiz gibi normal yorgn değilken akşamları hele pek bi hareketli olurdu 2 gündür ben de cok yorgunum beyfendi hareket etmek istemio sanırm😌☺️
Yshlt Deniz_yildizi bişi olmamıştır ya ufakta olsa hareket varsa takılma dinlen bakalım sabaha ne olacak
33mersin Deniz_yildizi bende 24.haftadayim şu 2 gündür biraz yoruldum çok az hareket ediyor bebek kendi de dinlenise geçiyor sanırım 🤗
Deniz_yildizi Gulcag çalısıyorum bir de kendi işim. Artık iş yavaşlatma yapıcam valla Bebeğim daha önemli 😌 Kıyamam ben bebişlere
Esra03 Deniz_yildizi canım bnde aynıyım iş yaparken yada çok yoğun bi gün içindeyken bebeğim hayatta kımıldamıyo birde yorulunca kımıldamaz ama oturup biraz dinlenince hemen tepinmeye başlıyo 25+5 haftalık gebeyim bnde bu çok normal bi durum hiç korkma annem de bana aynı şeyi söylemişti büyükler herşeyi bilir biliyosun 😉
Deniz_yildizi Esra03 evet teşekkür ederim valla içimi rahatlattınız☺️ Hareket etmeyince korkmaya başlamıstım:/ Ama dediginz gibi 2 saattir filan uzanıyorum dinleniyorum hafiften hareketleniyo az da ufak ufak da olsa :)