aslii57 Kızlar 14+2 haftalık hamileyim ama Dr a göre 15+4 haftada Hafta gittiğimde cinsiyet %90 erkek dedi 13 de gittimizde göstermiyor bacaklari kapalı ama kemik yapısı erkeğe benziyo dedi bu gün kontrol de cinsiyet görünüyor mu dedik yüzde yüz kız dedi ciddi misiniz erkek demiştiniz falwn dedik yanılma payı oluyor ama kesin kız şuan net gördüm dedi. Kız erkek fark etmez bize ama tekrar gittiğimizde yine erkek falan der mi acaba kafam çok karıştı
tugcesakzci aslii57 detaylı ultrason zamanınıza kadar kesin cinsiyet öğrenemezsiniz bebeğinizin pozisyonuna bağlı olarak doktorlar yanılabilir maalesef
annelik_4 aslii57 kayınvalidem görümceme hamileyken ilk önce kız demişler sonra erkek doğuma kadar erkek demişler kayinvalidemlerde bütün kıyafetlerini eşyalarını mavi renkte almış ama doğunca kız olmuş gorumcemin bebeklik fogtorafini gördüm mavili battaniyeye sarmislar halen kayinvalidem güler 😂
sevaldqn1 aslii57 16da erkek 21de %90 kız denildi vee 36. Haftadayım ne zaman gitsem doktora göstermiyor eliyle yüzünü bacak arasını kapatıyor korkuyorum kıyafet falan da almaya ama herşeyi hazır doğumda erkek olduğunu öğrenince bayılırım herhaldee 😂
aslii57 tugcesakzci detaylı da bebeğin pozisyonu önemli mi arkası dönük vs olursa nasil görüyorlar acaba
tugcesakzci aslii57 detaylıda bebek pozisyonu uygun olmazsa uygun olana kadar bakıyorlar mesela diyo ki git Bi yürüyüş yap gel ya da karnını doyur gel çikolata ye gel gibi şeyler söylüyorlar
M112 Kiz bebeğin vajinasi ödemli oluyor o haftalarda o yüzden erkek sanıyorlar siskinlikten dolayı. 20. Hafta civarlarında detaylı usg de kesin öğrenirsiniz inşallah. Bana da önce kiz dediler sonra erkek. Sagliklica gelsin minnos
La_Liberte aslii57 işte bu yüzden erken haftalarda tahmin yapılmasına karşıyım. O kadar çok ki bu şekilde yanılmalar yaşayan. Bundoktorlar değişik kemik yapısına göre cinsiyet mi söylenir 🙊 Sizin tekrar yanılma yaşayacağınızı düşünmüyorum. Net demiş.