Mebus Hilalcikkk idrar yolu enfeksiyonu canım o ben 10. Haftamda başladım onu çekmeye antibiyotik kullanmama rağmen geçmemişti. Kızılcık kaynatıp suyunu içmiştim günde bir bardak 2 3 günde bitirmişti
Mebus Hilalcikkk şimdi bi kere sarı akıntı göreyim hemen anlıyorum enfeksiyon yolda 😬 buzluğa attım kızılcık hemen bi avuç kaynatıp içiyorum gerçekten antibiyotiklerden daha çok faydası var
tugcesakzci Hilalcikkk sarı enfeksiyon yeşil mantar. Mantarda koku kaşıntı vs de oluyo ama sadece akıntı olmuyor
Hanimeller Hilalcikkk bende 38 . Haftadayım ve iki gündür benimde sarı akıntım var ama böyle pelte gibi enfeksiyon mu acaba düşündüm
Minigiim-vebenn52 Sarı enfeksiyon diye biliyorum doktora görünmende fayda var bide idrar testi ver bakalım Sağlık ocağında ne çıkacak
Oznurkasikci Vajinal kaşıntı yaşayan var mı peki içiniz de neler yapıyorsunuz sirkeli su diyorlar onu nasıl hazırlamak gerekiyor 😩
_Tazeanne Oznurkasikci suyun içine biraz sirke koyup seyreltmelisiniz onunla bikini bölgenizi yıkıyorsunuz ben hamilelikte kullanmadım öncesinde öyle yapjyordum iki yıkamada tertemiz oluyordu