Minigiim-vebenn52 Kızlar kullanan var mı ikisi arasında kararsız kaldım beyazlar ve renkliler için bir deterjan alıcam hangisi iyi sizce
monarosamommy Minigiim-vebenn52 bende renkliler için peros kullanıyorum yani mükemmel değil ama idare eder persil de beyazlar için kullanıyorum daha güzel yıkıyor ama biraz pahalı malesef 😬
Minigiim-vebenn52 monarosamommy persili kaynanamda gördüm çok güzel kokuyordu ama emin olamadım indirme girmiş şuan ikiside hangisini alsam diye kararsız kaldım 😂😂😂 omo kullanıyordum
monarosamommy Minigiim-vebenn52 persil almanı tavsiye ederim peros kokulu değil ben renklileri birde yumuşatıcı kullanıyorum. Özellikle birde beyazların üzerine sabun rendesi yapıyorum kar beyazı oluyor aşırı seviyorum persil ve sabun rendesi deneyin 🌸 annem senelerdir öyle kullanır kararma renk kırması olmaz beyazlarda
MelteM2cck Minigiim-vebenn52 ultra beyaz yazacak sadece. Hem beyazlarda hem renklilerde kullanıyorum yıllardır hemde olağan üstü. Beyazları kar beyazı yapıyor. Renklileri mis gibi yıkıyor. Hatta bebek içinde parfumsuz olanı alıyorum
Minigiim-vebenn52 monarosamommy sabun rendesi işlemi nasıl oluyor tam olarak deterjan gözüne mi sabun rendelicem yoksa satılıyor mu sabun rendesi. Çamaşır sodası ile aynı işlevi görüyormu acaba soda da beyazlatyormus
tugcesakzci Minigiim-vebenn52 omonun sıvı detarjanını denedim beyazlar için çok güzel çıktı gerçekten lekelere kadar çıkardı. Hepsiburada indiriminden omonun bütün sıvı detarjanlaeından stokladım
tugcesakzci Minigiim-vebenn52 toz kullanmıyorum canım ben içerisindeki mavi madde ağartıcı özelliğine sahip olduğu için belirli bir süre sonra kumaşlardan bozulmalar ve renk atmaları meydana getiriyor.
myangelson Minigiim-vebenn52 renkliler için persil kullanıyorum ben çok güzel kokuyor yumuşatıcı bittiği zaman bile sadece deterjan çok güzel kokutuyor üzerinde gül resmi olan Gül’ün büyüsü vernelli olan yani 🦋