Sermec27 umrumdadegil 24 28 arası yapılıyor ben ilk oğlumda 28 de ikinci oğlumda 26 da yaptırmıştım ilkinde çıkmamıştı şeker ikincisinde çıkmıştı
tugcesakzci umrumdadegil 28. Haftaya kadar yaptırabilirsin canım ben de 27 de yaptıracağım önümüzdeki salı günü
Hopefulmom umrumdadegil şeker yüklemesinde ben bir problem yaşamadım hamilelikte bulantı yaşayan biri olarak bulantı yaşamadım psikoloji çok önemli yanınızda biri olsun onunla konuşun kafanız dağılsın
umrumdadegil A12_S07 banada söyledi doktor ama yarın için gidemeyecek gibiyim daha sonra yaptıracağım sanırım
umrumdadegil tugcesakzci devlette mi yaptıracaksın kaçlık olduğunu söylediler mi bana bişey demediler ama
Tugce_23 @"umrumdadegil ben 50 lik yaptırdım bu zaman kadar hep mide bulantısı yaşadım rahatlıkla içtim
Aybarssmom_ Ben devlette 50lik yaptırdım 25 haftalıkken annemle beraber gittik her ihtimale karşı ama tek başıma da gitsem olurmuş hiç zorlanmadım ben rahat içtim baş dönmesi mide bulantısı vs de olmadı
tugcesakzci umrumdadegil maalesef canım doğum paketim var benim onun içerisine sahip şeker yüklemesi bne ücret ödemeyeceğim bu yüzden fiyatını da bilmiyorum
Aybarssmom_ umrumdadegil inşallah zorlancam diye düşünme rahat ol biraz da psikolojik bence 🍀 bu arada ben normalde özel takipliyim 75lik yapıyorlarmış 2000 TL miş doktorla konuştum devlette yaptırdım
Aybarssmom_ umrumdadegil aynen öyle bebişin bi ihtiyacı alınır o parayla yazık günah, siz yine fiyat sorun isterseniz ama benim gittiğim hastanede ortalama fiyatlı bi hastane zaten