minik_kurabiyeee 1prensesannesi__ yok ilk sene değil çocuk gelişimi okuyorum bencede ya okulla ilgili
1prensesannesi__ minik_kurabiyeee ben auzef okuyorum benim ilk sene ama sistemden baktigimda tüm bölümler aynı fiyattı bölüm nasil peki kolaymı okumasj gecmesi kac yillik 😀
minik_kurabiyeee 1prensesannesi__ bilmiyorum diğer bölümleri de 2 senelik ama alttan derslerim olduğu için 1 yıl uzadı bir ara çalışıyordum sınavlara girememistim çocuk gelişimi okuyorum sevdiğim ve istediğim bölüm sizinki kaç yıllık hangi bölüm
1prensesannesi__ minik_kurabiyeee altta kalanları bütunlemede veremiyomusun ben istanbul auzef 4 yıllık cografya okuyorum yeni basladım ilk sinavim olcak insAllah 🥰 ama senin 2 yilliga göre fiyati gercekten cokmus
Deryalina- minik_kurabiyeee bende 24 haftalik hamileyim okuyorum internet uzeri çalışmak zor oldu kitap aldım derslerin bide canlı derslere katılıyorum mümkün olabildiği kadar
minik_kurabiyeee 1prensesannesi__ valla bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ 5 tane alttan var 3 tane normal ders var anlamadım yani yaa çok iyi 🥰 hayırlısı bakalım
1prensesannesi__ minik_kurabiyeee amin sagol senin icin de hayirlisi aslinda bende 2 yillik istemistim ama sözel puanim daha cok olunca 4 yillik cıktı 🤭 butunleme sinavlari oluyo bi araştır bak yazik uzatma seneni
minik_kurabiyeee 1prensesannesi__ işte nasıl olacağını bilemiyoruz ki☺️ baktım zaten ama 3 tane normal dersim olduğu için bu şekilde oluyor sanırım