Mothertea 9.5 şuan ve yükselmiyor anemim var hep böyle doğumuma az kaldı bu değerlerle doğuma girip kaç ile çıktınız hgb değeriniz kaç ile girip kaç ile çıktınız yazabilir misiniz ilk oğlumda 11 di bunda çok düştü içime korku geliyor yorumlarınızı bekliyorum
YuvarlanamayanPaanda Mothertea sıkıtnılı durumda sezeryan sıradında kan takılıyor veya yatış yaparken doğumdan sonra demir takılıyor benım 6 7 ye düşüyor 27 de serum takıld 3. Bebeğim hepsinde 2 ay kala serum alıyorum sezeryanda eğer ciddi düşüş oluyorsa hemen müdahele ediliyo
Mothertea mho0910 görümceme yazdm şimdi 10 ile girip 9 la cıkmış onunda düşüktü doğım sonrası sıkıntısı olmadı ama aksi bir durum olmadığı sürece çok fazla kan gitmiyor sezaryende sanırım
Mothertea YuvarlanamayanPaanda bana ilkinde takmadılar bu ikinci daha düşük doktorum ısrarla daha da düşmesin sorun olmaz diyip duruyor 9.5 değerim
Zeynep_2304 Mothertea benimde düşük demir serum taktı doktorum 2 tane telrar bakılacak duruma göre 2 tane daha takabiliriz dedi
Cvznrrr Mothertea ayy seninle o kadar aynı durumdayız ki bi serum taktıramıyorum benim kanımda 9 aile hekimim doğumdan sonra sıkıntı yaşarsın dedi kadın doğumcu bakılır olur diyor napacami şaşırdım
YuvarlanamayanPaanda Mothertea 9.5 sıkıntılı bir durum değil dahada düşmezse benim 9-10 olsa şükür edeceğiz
Zeynep_2304 Mothertea düşük olduğunu bildiği halde neden vermiyor ki benim direk kendi yazdı vurman lazım diye
Mothertea Cvznrrr aynıyız şaka mı 🫣 aile hekimi çok düşük dedi kendi doktorum demir bağlaman iyi sıkıntı yok aynen böyle devam hap içmeye dedi ben şok oldum bi serum taktıramıyorum özel bir de 😒
Semagurumi Cvznrrr benim kanım 8 yarın sezaryene giricem. Sağlık ocağı aradı sordu çok düşük doğumdan sonra kan takviyesi taksınlar dedi yoksa halsiz bayılma vs olur dedi vallahi bilemiyorum. 🙄
Cvznrrr Mothertea Mothertea benim demir bağlamam da yok hamileligim çok zor geçiyor zaten kan ilacı kullandığım halde düşüyor kanım ben abartıyorum heralde 🙄
Burcu__0506 Mothertea benimde çok düşüktü canım bende akdeniz anemisiym ve sezeryandan sonra 4 serum kan taktılar zor geçmişti
Mothertea Burcu__0506 ay Allah korumuş kaç ile girdiniz kaçla cıktınız acaba o zaman baya kan kaybı olmuş
Burcu__0506 Mothertea benim 5 filandı canım çok çok düşüktü hiçbir şekilde yükselmiyordu hamileyken de demir serum takmışlardı hatta içine 2 tane de ayrıyeten ilaç vermişlerdi ama yine yükselme olmamıştı Kızımda 36 haftalıkken suni sancı sonrasında sezeryana aldılar ve çıktıgımda kan takmışlardı 1 hafta hastanede kalmıştım
Mothertea Cvznrrr ben 10 gündür hakiki keçi boynuzu üstüne biraz limon sıkıp aç içiyorum bir kaşık üstüne de demir hapı içiyorum 2 saat süt ürünü peynir yememek lazımmış aç kalıyorum çok zorluyor ama inşallah yükselir canım sende dene