cennetb balkizim_06 giydiririm valla şu zamanda herşey çok pahalı seçersin iyi güzel olanları yıkarsın ütülersin giydirirsin
Cucu_01 Mmnj ayy ne güzel maşallah bir kız bir erkek ❤️❤️ rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸💜
erkencikus_ balkizim_06 temiz kullanılmışsa neden olmasın yigeniminkileri alıyorum bende çok işime yaradı bazen yetişemiyoruz yani nolcak giydirilir
Minikperi balkizim_06 temizse giydiririm akrabaların kıyafetlerini. Yani iç çamaşırı zıbın çorap giydirmem ama bluz pantolon elbise vs giydiririm tabi ki yabancı değil ☺️🌸
Happy_123 balkizim_06 benimde 9 sene önceden ablamın kızının tertemiz ayırmış yenidoğan duruyor giydiricem almıcam fazla kıyafet bebekler hemen büyüyor maddi durumumuz kötü değil çok şükür ama müsrüflüğe gerek yok diye düşünüyorum , onun yerine daha kaliteli bebek arabası alırım 6 aydan sonra cicili şeyler alırım
mervemurat16 balkizim_06 ben giydiririm temizse problem yok zamanında çoğumuz başkalarının kıyafetleriyle büyüdük yada doğum yapan oldu kullanmadıklarını ihtiyacı olana verdi illa sıfır olcak herşey diye birşey yok
Melekecre balkizim_06 kızıma giyindirdim,oglumada arkadasim verdi, giyindircem, temiz olduktan sonra çokta yakilcak bir durum değil, imkanınız varsa bilemiyorum ama herşey almış başını gidiyor,bı çok şeyi giyindiremeden büyüyorlar
Deletedmom_116 8mucizem8 göğsüne yattiyolar biseyden habersiz Uyuyolar huzur bulup falan çok güzel ay ama biraz Buyuyuncede çok güzel kahkahalari gülücükler o ellimden tutup cekistirmesi
Hmmyraaa balkizim_06 temizse giydiririm şuan herşey çok pahalı onları alicagima kızıma başka bir ihtiyacını alırım
Feslo balkizim_06 Kuzenimin sakladığı çok güzel kıyafetler vardı bebek için. Hevesle giydirmeyi bekliyorum onları da 😌
yenidenanne34 balkizim_06 giydiririm ki giydirdim de gorumcemlerle aramizda döndürüyoruz kiyafetleri ne olacakki hepsini cocuk giyiyor neticede 🥰