Tinii_minii_mom Kızlarr otobüse binmiştimm 24 haftalığım birden fren yaptı tam inecektim ayaktaydım. Tutunuyordum çok şükür ama fren yapınca herkes yere düştü bende baya sarsıldım öne doğru gittim falan. Çok korktum doğal olarak ya
LavinsMom Tinii_minii_mom ayy hep basima geliyor 🤦🏻♀️ bizim ulkede cok kotu kullaniyorlar otobusu. Bide hamile falan kimin umrunda ayak uste olunca defalarca carptim . Hatta itekliyenler bile oluyor hamile haliyle. Cok sukur birsey olmadi henuz
Esra_4774 Tinii_minii_mom uzan dinlen canım inşallah birşey olmaz malesef dikkat etmiyorlar şoförler kimse umurlarinda değil ne yaşlı ne gebe 🤦
Tinii_minii_mom Snmlsn hayır düşmedim tutunuyordum ama sağa sola yalpalandım sarsıldım yani çok korktum o yzden belime ağrı girdi ama çok şükür kanamam yok ama bir şey olur mu diye endişeliyim
Snmlsn Tinii_minii_mom bir şey olmaz merak etme. Kanaman filan olursa ya da şiddetli düşersen doktora gidersin. Bebeğin en korunaklı yerde şu amda. Telaş etme.
Tinii_minii_mom Evet kesinlikle. Belki sebebi vardır aniden fren yapmıştır dicemde sonuç olarak çok şükür düşmedim dua ediyorum buna ama öyle öne arkaya hızlıca sarsılmak bile yetti
Tinii_minii_mom Evrem990 evet evet hissediyorum aklıma plesanta falan geldi ama iyidir inşallah ya içimi ferah tutuyorum
Evrem990 Tinii_minii_mom içiniz rahat etsin bi kontrole gidin o zman sizi anliyorum ben cok pimpirikli gecirdim