Dalenkamader Bugün itibariyle 11 haftalığız.Doktorum ikili tarama için şehir hastanesinden yüz yüze randevu almami söyledi.Sabah erken mi gitmek lazım ya da öğleden sonra da gitsek alabilir miyim bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim
1MutluAnne11 Dalenkamader seni yanıtsız bırakmak istemedim bursadayım ben bende şehir hastanesinde yaptırmıştım sabah erken saatte gidersen sıra alabilirsin alamazsan bile onlar sana ayarlar demişti ben aynı gün sabah randevum vardı öğlenden sonraya vermişti sanırım ultrasonun doluluğuna göre veriyor şansını dene derim
Hilalcikkk Dalenkamader bende kocaelinde yaptırdım ilk önce şehir hastanesi kadın doğumda muayene olman gerekiyor yani ben öyle oldum sonra doktor gerek görürse perinatolojiye kendi yönlendiriyor . Maalesef herkes alamıyor randevu diye biliyorum inşallah alırsınız
Melos066 Dalenkamader Ankara’dan yazıyorum bana ulturasondab sıra al dedi doktorum ta 1 ay sonrası için yani ben 8. Haftamda almıştım sırayı 12 haftalıkken girdim ikili taramaya yani önceden söylediler sıra al bulamazsın diye
Dalenkamader Çok teşekkür ederim ❤️ Bu sabah gidecektik ama öğleden sonraya kaldı.Yarın mı gitsek yoksa bugün öğleden sonra mı kararsız kalmıştım.Artık yarın erkenden gideriz
Dalenkamader Hilalcikkk AA bunu söylemedi hiç.Sopalıya gittim dün sadece elime perinatoloji bölümü ikili tarama testi falan yazan bı kağıt verdi yüz yüze randevu alacaksın dedi ordaki sonuçla da bana gel tekrar dedi.Yani kadın doğuma randevudan hiç bahsetmedi
Dalenkamader Hilalcikkk Bı de ısrarla sordum sonra size mi randevu alayım , ne kadar sonra geleyim diye sen ordan yüz yüze randevu al yaptır ordan sonra gel dedi
Hilalcikkk Dalenkamader yüz yüze zaten perinatoloji ilgilenmiyor ki randevu bile Alınmıyor ben kadın doğuma gittim dediğim gibi bana perinatolojiye gideceksin dedi . Neyse perinatolojiye gittim aynı gün bana atıyorum şugün gel sabah 8 de dedi gittim 1 ay sonrasına tekrar randevu verdi o zaman detaylı yapılacak dedi zaten perinatoloji hemşiresi ilgileniyor .
Dalenkamader Çok teşekkür ederim doktorum biraz yaşlıydı malum devlet hastanesi olunca da direkt başlarından savmak için doğru dürüst bilgi vermeden çıkarmak istiyorlar.Olmadi hastaneye ulaşıp sorayım.Tekrar teşekkürler ❤️
2prensessannesi Dalenkamader ben geçen ordaydım ikili test içi ya sabah 9 1ü ya 1.2 yada 4 5 arası randevu alabilirsnz diye yazı okudum
Dalenkamader 2prensessannesi kadın doğuma randevu alınmalı mı yoksa burdan kadın doğum doktoru kağıt yazıp verdi yeterli mi yüz yüze randevu için ? Bilginiz var mı acaba