acemkizihot1 kaygı bozukluğundan mı bilemiyorum ama her gece abuk subuk huzurumu kaçıracak rüya görmeye başladım. dün gece sabaha kadar rüyamda eşimin beni aldatmasıyla uğraştım. çok mutsuz uyandım. hepinizde böyle oluyor mu?
Nili4321 acemkizihot1 o kadar manyak manyak şeyler görüyorum ki uyandığımda yorgun oluyorum. Manasız amaçsız saçma sapan şeyler görüyorum çok can sıkıcı 🤦🏻♀️
Merve1414 acemkizihot1 kocamı başka kadınla konuşurken yakaladım rüyamda İrem olan kizi İbrahim diye kaydetmiş rüyamda öyle saçma rüya gordum
alynozds acemkizihot1 bende bir ara ard arda sürekli kocamın beni aldattığını görüyordum rüyamda o kadar öfkeli uyanıyordum ki yanımda olsa eşim parçalardım yani 😂😂😂 sanırım korkutma şekli Buda yani benim fikrim
mrvnury acemkizihot1 Bence herkeste oluyor bu. 16. Haftadayım şuanda 5-6-7-8 hafta sürekli eşimin beni aldattığını gördüm ve gergin stresli mutsuz günler geçirdim. İnsan takıntı haline getiriyor. Şimdi de sanki bebeğime bişey olacakmış gibi saçma şeyler görüyorum.
acemkizihot1 alynozds kim korkutuyor böyle geceleri de gölgeler görmeye başladım kocam asker 1 ay dış görevde kafayı yerim bu gidişle 😅
Nili4321 acemkizihot1 bide her gördüğümde bi anlam aramaya başladım baktım kafayı yiyorum bıraktım. Eşimin beni sürekli aldattığını sonra Allahım affetsin bebeğimi elimi sokup çıkarıp doğurduğumu eşimin erken doğurdun doktor kızacak demesiyle hadi geri sokalım dememiz Allahm saçmalardan seçmeler artık altında anlam aramıyorum o yüzden daha az görmeye başladım saldım sizde salın 😂
Merve1414 acemkizihot1 yok yapmadım onu amaa arada yapasimd ageliyor alt tarafı rüya sacmalama diyorum kendi kendime salak kadın rüyamda sana poğca alayım mı geliyorsun dime diyordu
alynozds acemkizihot1 ben daha dün gece rüyamda bebeğin doğduğunu çok tatlı olduğunu sonrasında emzirmeye kucağıma aldığımda bebeğin şeytani şekilede gülmeye başlayıp göğüsümü ısırdığını gördüm çığlık atarak uyandım ya bazı varlıklar kadınları hamileyken korkutuyorlar işte öyle derler ben şahsen inanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum baya da korkuyorum dua edip uyuduğumda birşey olmuyor neyseki 😁
Zeynep_ze acemkizihot1 benide sürekli korkutuyorlar uyanamıyorumda bazen eşim uyandırıyor farkedince öncedende olurdu ama hamilelikte sık sık yaşıyorum