Hanimeller Kızlar 38 haftalığız bugün kontrole gittim doktor suyun üst sınırda olduğunu söyledi şeker yüklemesi yaptırmamıştım içime kurt düştü diyabet falan olabilirmi tatlı abur cubur yeme dedi daha fazla artmasın
Mltsnl Hanimeller bana da aynı şey söylendi bende yaptırmadım hatta dedi gel kontrole pazartesi yada perşembe sezeryyan olacağım inşallah
Mltsnl Hanimeller yani beklersek sorun olabilir dedi bende aslında seseryan dan yanaydım ondan perşembe gel gün vereceğim dedi siz gün aldınız mı benim de o kilolardaydı
Hanimeller Mltsnl yok bana sezeryan demedi beklıyoruz hatta bugün biraz önce kontrolden çıktım özellikle sordum suyu bol ama sezeryan diyemem dedi
AleynaResul Hanimeller benim 28+3 ten beri suyum fazla şekerim de sınıra yakın sadece şerbetli tatlıları ve meyveyi fazla tüketme abur cuburu zaten fazla tüketmiyorum erken doğurursun temizlik yapma dinlen falan dedi 32 haftalığım çok şükür bi sıkıntımız yok şu anlık kasım sonu belli olur bizimde tek sorunumuz bebekle ikimiz kilo alamıyoruz o kadar