Adgg benim bebeğim tüp bebek olduğu için gebelik öncesindeki 1 ay ve gebelik sırasında da 12. Haftaya kadar rahim duvarını kalınlaştıran ilaçlar aldım. Suni sancı , balon işlemi , ve extra hep oral hemde vajinal yoldan ilaçlar verilmişti . Ve açılmam hiç olmadı. Doktorumun amacı bebeği yaşatmaktı ama kalbi dayanamadı.. Kalbinin durduğu gün nabzım düşmeye başladığında vajinal yoldan daha ağır ilaçlar verildi . O ilaçlar sancınızı getiriyor açılma oluyor . Benim sürecim 10 gün sürdü . Rahim ağzının açılıp açılmadığını anlamak için sürekli elle muayene ediyorlar sizi. Sancınız başladığında kanamanız da oluyor ve bebeğin kesesini patlatmak için geliyorlar doğum başlıyor zaten . Yanınıza eşofman, gecelik ,diz hizasında lohusa kıyafeti tarzı birşeyler , bol bol iç çamaşırı , ped , kişisel bakım malzemeleriniz alın öyle yatışınızı yaptırın .. benim kızım 575 gram doğdu ve otopsi yapılmasını istemedik otopsi isterseniz eğer bebeğinizi alamayabilirsiniz onlar yapıyor defin işlemlerini size sadece belgesini veriyorlar . Malesef çok acı bir durum şuanda sana sımsıkı sarılmak istiyorum çok zor ama Rabbim sabrını veriyor çok şükür .. her hangi birşey sormak istersen numaramı vs verebilirim destek olmaya çalışırım sana .. Rabbim yardımcınız olsun güzelim ❤️