Smhaa_61 Kızlar biz park beşik aldık ama içinde cibinliği yok.Bizde çok gerek görmedik zaten sürekli beşikte yatmayacak sonuçta.Ama son zamanlarda alsam mı diyorum cibinliksiz de tuhaf geldi bana sizce almalı mıyım 🥲😅
Churcill Smhaa_61 görsellik olarak bilemem ama bebeği sıcak tutuyo. Eviniz sıcaksa gerek yok. Bizim ev biraz serin bebeğimin yanakları hep serin gibi o yüzden ben ihtiyaç duydum
Nur321 Smhaa_61 bazı bölgeler çok sinek oluyor eğer öyle bir yerdeyseniz alın ama yok sinek derseniz gereksiz
Nurr_22_22 Smhaa_61 cibinlik yaz ayında iyi oluyor sinek çok ya kızımı bütün yaz yediler hep en azından tül besige örtülür bebeğe de gelemezler
Smhaa_61 Churcill bizim evde biraz büyük çokta sıcak olmaz.Ama cibinlikte nasıl sıcak tutabilir ki ince zaten tül gibi 🫢
Churcill Smhaa_61 valla ben de öyle diyodum ama baya tutuyo yani 😂 sadece çok yüksekte olmamasına dikkat edin
Deletedmom_116 Ben ev düşerken tuklerden artanlari saklamistim kednim onlarla yaptım canım sıkıldı soktum 😂😂😂 şimdide üstüne büyük bataniye ortuyorum Beşiğin üstüne Daha uzanıp üstünü kapatamaz diye
Smhaa_61 Deletedmom_116 aslında bende de tül var onlarla yapsam 😄Ama aparat yok aparat almam lazım.Dışarda da cibinlikler gereksiz pahalı
Smhaa_61 Churcill Yani örtmek daha mantıklı benimde almam lazım.Yarın 38 haftalık oluyoruz ne olur ne olmaz hemen almalıyım😁
Smhaa_61 Nurr_22_22 yaz için mantıklı biz kasımda bekliyoruz bakalım az kaldı yarın 38 haftalık oluyoruz 🙂