1kediannesi Ladyss Gözün aydııınnnn çok sevindim 🥰 aynı gün transfer olmuştuk, yarın gideceğim inşallah bende duyarım🌸
Burcu__0506 Ladyss ya bende 5.ci haftadaym dün doktor vajına dan baktı ve hiçbirşey soylemeden haftaya gel dedi çıktı gitti şuan kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum 🥺
Esra_4774 Burcu__0506 niye doktorun uzsrine görmediniz yani sormadiniz ben asla cevapsız cikmazdim odasindan sonra birdahada ona gitmezdim ne münasebet insanları şüphede birakiyorlar
Esra_4774 Burcu__0506 bir daha ona gitmeyin mecbur kalmazsanız baş hekimliğe gidip şikayette de bulunabilirsiniz hasta haklarına yada olanları anlatın kendine çeki düzen versinler hastanede baş hekimlik ve hasta hakları bulunuyor hakkını ara bence
Burcu__0506 Esra_4774 yok canm artk kesnlikle ona gitmem özele gidicem artk Bu yüzden devlet hastanesine güvenim kalmadı ya
TugcEsila Ladyss yuvarlak keseye kız fasulye gibi olan keseyede erkek diyorlardı :) bende tuttu gerçekten kızımda kese yuvarlakti şimdi oğlum olacak onunki yassı fasulye gibi kesesi :)) bilmiyorum hep tutuyormu ama 🤭
bebegimhayalim TugcEsila benim önce yuvarlaktı kese sonra fasulye gibiydi şimdi de Bi doktor kiz diyo Bi doktor erkek diyo en son kiz dediler ama haala emin olamıyorum 3 hafta sonra detaylı var 22 haftada bakalım o zaman emin olcam artik