rabiaulu  Bu 8 haftalıkken ilk gittiğim ultrason şuan 9+4 teyim ama daha gitmedim kontrole cinsiyetine bakma şansıniz varmı 🥰 @Cinsiyettahminidolunayes @Yagmurakyurek @Mucizem4242
rabiaulu Yagmurakyurek hayırlısı olsun yağmur hanımcim ilkte dusugum oldu 8+4te kız denmişti herkes öylede tahmin ediyordu bu sefer bütün yakınlarım erkek hissediyorum dedi sizde erkek dediniz haydi hayırlısı😊
Yagmurakyurek Kubos58 doğum tarihinizi ay yıl şeklinde yazın bide hamile kaldığınız ay sadece tahmin edecegim doğru çıkarsa bana haber edin olurmu
rabiaulu Yagmurakyurek inşallah 2 hafta sonra kontrolüm var 11. haftada ogrenilirse paylaşırım tabiiki 😊
rabiaulu Yagmurakyurek 15. Haftamdan merhabalar 😊 öğrendim bir kızımız olacakmış Allah nasip ederse 🥰
pitircikannesi Yagmurakyurek bana da bakabilir misiniz Doğum tarihim 01.01.1993 son adet tarihim 4 kasım
Yagmurakyurek Kubos58 ağustosta gebe kaldiysan kiz Eylül’de gebe kaldiysan erkek olrk gosterior sağlıkla gelsin ne zaman kaldınız gebe ? Agustosmu eylulmu cinsiyeti öğrenince haber et
Yagmurakyurek Tokatli resim de kıza benzior ay yıl şeklinde doğum tarihini yaz birde gebe kaldigin ay 💙💗sağlıkla gelsin benimki sadece tahmin
Tokatli Yagmurakyurek Yagmurakyurek 16/07/1991 Gebe kaldigim tarih 23/06/2023 Son adet tarihim 12/06/2023