Deletedmom_112 Kızlar merhaba tetanoz aşısını kaçıncı haftalarda gidip vurdurayım? Dikkat etmem gerek bişey var mı? Aç tok fark eder mi öğleden sonra olur mu? Sağlık ocağı bana çok uzak yalnız gitsem aşıdan sonra falan bi sorun olur mu?
Parsmommy Deletedmom_112 ben dün sabah vurundum 21+3 te. Biraz kol ağrısı yaşadım ama herkeste farklı etkiler gösterebilir .Aç karnına gitmiştim eve gelince kahvaltı yaptım. Bence sorun olmaz yalnız gitmekte bulantı ateş yapsa dahi Allah korusun hemen olacağını sanmiyorum
mervemurat16 Deletedmom_112 ben 24.cü haftamda tok karnına yaptırdım sol koluma yaptırdım çünkü ağrı oldu ertesi günde iğne yeri sızladı sonradan düzeldi
Selcan3 Deletedmom_112 dün yaptırdım 20+3 hiç bir sıkıntı olmadı hafif kol ağrısı öğleden sonra tok gittim
Deletedmom_112 mervemurat16 teşekkür ederim 🌸 bende tok gideyim o zaman şekerim var açlıktan bayılmayım mesafe uzak
MehtapGkmn Deletedmom_112 ilk dozumda aradılar 2. Dozda daha aramadılar ama tarihi bana demişlerdi yarın ararlar ama kesin
Nilcan İlk dozumu dün 20+3 yaptırdım sağlık ocağı zamanı gelince arıyor o şekilde yapıyorlar bende hiç ağrı sızı bile olmadı
Papatyaebru Deletedmom_112 ilk dozumu 20 ikinci dozu 24 te yaptırdım ilk aşıda 2 gün kol ağrısı yaşadım ikinci aşının akşamında yüksek ateşim çıktı acile gittim serum taktılar öyle düştü ateşim yalnız gitme bence yanında birisi olsun farklı yan etkileri olabilir herkeste