Elif522834 Kızlar günaydın 💞 bir sorum olacak ben yarın 19 haftaya giriş yapıyorum inşaallah😊 ama bende ne belli bir göbek nede hissettiğim bir hareket var normal mi ilk gebeliğim bilmiyorum. Sizde durumlar nedir.
Parsmommy Elif522834 ben 21+4 deyim hareketler çok net ve gözle de görülüyor hatta 😄 karnımda akşamlari belirginleşiyor gün boyu yemek su vs şişkinlik şeklinde duruyor ama sabah bendede bişey yok denebilir dışardan biri anlamıyor yani hamile olduğumu 😄
Met Elif522834 Elif522834 günaydın 😊 gayet nolmal 27. ci haftada karnım çok az çıktı şuan 37 haftalığım hala hamile olduğumu çok anlayan olmuyor ilk başlarda bende çok üzülüyordum araştırıyordum acaba bir sorun mu var diye kafamda kurup duruyordum ama her şey çok şükür nolmal bir kaç doktora gittim sırf bu yüzden doktorlarda boyumun uzun olmasından kaynaklı olabileceğini söylediler içini rahat tut anlacağın
Elif522834 Parsmommy hayırla kucağımıza da alalım sağlıklı olsun da 🥳 ya bazen bakıyorum 20 haftada gebeler kocaman göbüşü var dedim sorun bende mi acaba 😊
Parsmommy Elif522834 amin inşallah 🙏❤️ herkesin farklı oluyor karın yapısı kiminin erken çıkıyor kiminin geç sorun yok yani☺️
Elif522834 Met iyi bari ya çok şükür sağlıklı olsunlar da napalım 🥰 insan da istiyor böyle dışardan da belli olsun ne bileyim o psikolojiye girim filan 😄
busduuk1914 Elif522834 bence çıkması anormal gibi ya 😂 15 haftalık olduk ve herkes 5-6 aylık hamile gibisin diyorlar. İnanılmaz hızlı karnım çıktı benim
Met Elif522834 ilerleyen dönemlerde çıkar inşallah insan göbek değil bebek o demeyi istiyor tabi ki 😍 sağlıklı olunda gerisi önemli değil hiç canını sıkma hamileliğin keyfini çıkarmaya bak 🌹
Abikardes12 Elif522834 cok normal her gebelik farklı sakın canını sıkma ve sıkmalarına izin verme ben 2. Haftamda hissetim ve karnımda milletin 3 aylık olan karnı kadar anca 25den snra cıktı 😆
Serendipty Elif522834 37. Haftadayim hala gobegim 25 haftalik gibi 😂 kisiden kisiye degisiyordur bence benim haftada olur karninda dunyalari tasiyanlar var
ElifKarata Elif522834 26.haftadayim benm hala belli olmuyor 🤣🤣🤣 5 kilo aldm ama çok dar tsirtt giydiğimde farkediyorlar anca dışarıdan.