Mslali Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ilk kez bir şey soracağım. 35.haftayı birtirmek üzereyim. Başıma gelince çok panikledim. Dün gece bebeğin hareketlerini az hissettiğim için hastaneye gittim ve nst ye bağladılar. 6 dakikada bir 60-100 aralığında sancım çıktı. Erken doğum riskinden akciğer geliştirici işne vurdular ve doğumun gecikmesi için hap verdiler kullanmaya devam et dediler. Dün gece hastanede yatırdılar bu sabah çıktım istirahat et dedi doktor. Yaşayan var mı böyle bir şey erken doğum yapan oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SevdenurTirasci Mslali benımde 30haftalıkda erken dogum riskim cıktı bende 8doz akciğer geliştirici iğne vuruldm ve hap kullandım çok şükür 38haftalık olduk ama ben hiç yürümedim hep yattım
Tostosunannesi Mslali Korkmaniza gerek yok bence. Arkadasim da oyle oldu 36. Haftasinda dogum yapti bebis küveze dahi alınmadı cok şükür bebisin kilosu iyiyse almiyolar genelde. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
1850 Mslali bende bu hafta 4 doz vuruldum ciger geliştirici . 32. Hafta olduk. Insallah hepimiz zamanında dogumlar yaparız
mrshavva Benim 32. Haftamda erken Doğum riskim vardı 4 tane ciğer geliştirici iğne oldum şuan 35. Haftamdayım
Yoncimik Bende 27 haftalıgım bebek dogum pozisyonuna geçmiş evde dinlen dedi iğne hap yazdı doktorum bebek baş aşağı pozisyonda