Saliha2020 Kızlar dün gece duş aldım aldığımdan beridir vajinanın sol kısmında. İğne batar gibi ağrılar oluyor böyle bu durum yaşayanlar var mı doktorumda aradım birazdan gitcem bakalım ne diyecek
Dileksue Saliha2020 bende hatta sancı sandım plasenta aşagıda onla alakalı zannettim ama temiz çıktı idrarda enfeksiyon cıktı çok şaşırdım evdeyimde dikkatte ediyorum ama normalde de çok sık oluyordum öyle cıktı bende 30. Haftadayım nioli yağı damlatıyorum biraz hafifletiyor
Saliha2020 Dileksue bu enfeksiyon bize bela oldu kızlar ben 35 haftayım enfeksiyon yüzden 36 hafta doğum yapcam rahım ağzı kısalagı oldu
Dileksue Saliha2020 yaa sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende hamilelik öncesi de sürekli enfeksiyon şimdide bakalım bana ne diyecekler 😔
Harvicell Saliha2020 bende sürekli enfeksiyon oluyorum sizin erken doğum neden oluyor onu anlamadım enfeksiyonla ne ilgisi var ınu anlamadım anlatır mısınız ? Benim de sürekli kasılmam oluyor enfeksiyon olduğumda
Dileksue Saliha2020 bende cumartesi tekrar gideceğim doktoruma inşallah geçmiştir bıktım bu durumdan yıllardır çekiyorum
Saliha2020 Harvicell şöyle canım enfeksiyon aktın yapıyo Buda bebegı etklıyo kasılma falan yapıyo kasılmada erken doğum riskı yapıyo oda rahım ağzı kısalagı yapıyo dikkat edilmesi lazım yoksa heran suyun gelebilir