Kanalize benim iki oğlumda çok güzel memeyi tutup kavramıştı ama sadece sıvı su geldi yani süt rengi olarak gelmesi ıkısın de de 3. Günü buldu bu yüzden iki oğlumda sarılık oldu mama verme diye uyardı ebeler de hemsıre de aile büyüklerimiz anneler de yani korktum bırakır sandım memeyı ama mamojo diye bir biberon keşfettim sarılık olunca hastanede kaldığında zaten hemsıreler sütün gelmiş bile olsa biberon ile veriyorlar hatta mama veriyorlar ben ıkı oğlumda da 2 er gece hastanede kaldık ve sonrasında doktorda dedi sütun var ama günde 1-2 kez mama ver dediler 1. Ayına kadar sarılık bıtene kadar verdim biberonla ve bıraktıktan sonra biberon değil beni emmeye devam ettiler suanda 3. Ye hamıleyım benımde 8 haftam kaldı sezeryana bu sefer mamayı hastanede vericem ama yeni bır yöntem kesfettım bebegın meme agzındayken şırınga ile yavaşça sıkılarak göğüsten emiyormus gıbı verıyorlar onu denıcem tabi beceremeyız diye bir ihtimal mamojo s beden biberon da yanımda götürcem. Ama bazı sezeryan yapanların anında sütü geliyor hatta öyle arkadaşlarım var doğumdan cıkar çıkmaz süt rengınde sütler oldu bu tamamen annenın vücuduna ve bebeğin ne kadar emdıkce orada artan hormonlar sayesınde geliyor yani sakın süt gelmiyor yok diye bırakmayın devam edin öyle güçlü emiyor ki aç bebek yani onun agzındakı salgılar sayesınde de süt çoğalıyor benim 3. Günden sonra ki sütlerim yani maşallahı vardı rabbim aratmasın tabi eksiltmesin ama her çocuğunda nasibi bir olmuyor. İlk oğlum 5. Ayda bıraktı 2 ayda uykusunda emzırdım 7. Ayda bıraktı mememı istemedi ne yaptıysak almadı ama nazar da olabılır cok yaramıştı sütüm mamaya gectım. 2. Oğlumda 1 yaşında bıraktı oda çok tombikleşmişti sadece beni emiyordu hatta ek gıdaya ve bıberona tepki gösterdi almadı asla sonrasında ek gıdayla devam ettık. Yanı bebegın nasıbı ne kadarsa o kadar süt geliyor ama sakın başta gelmese de pes etmeyın ilk 1 haftayı buluyormuş bazı annelerın sütü gelmesi yeterki sizin memenizi bırakmayacak bir bıberon tercih etmelisiniz 👍