Zeynepimmm Zeus masallahhhh öncelikle :) benim 37+1 de 3300grm doktor bu kiloya bile önden gidiyor tombik olcak dikkat et dedi.size bişey dedimi doktorunuz.sanirim normal doğum yapmanız zor olur normal istyosaniz.tekrar maşallah güzel beslenmiş.😁
Zeus Zeynepimmm valla bende hep normal gittim suan şoklardayım o yüzden paylaşmak istedim. Bu kdr alması 3 haftada baya şaşırttı
mrshavva Maşallah kilosu 35. Haftaya göre fazla geldi bana arkadaşım iki gün önce Doğum yaptı 38. Haftadaydı 3.400 bebişin kilosu şeker mi var acaba diye düşündüm doktorunuz birşey demedi mi erken Doğum olabilir falan gibisinden
Tweetybaby Zeus yok 36 35 den sonra çok hızlı alıyorlar senin bebiş biraz hızlı almış maşallah diyelim 4kg sonrası normal doğum sıkıntısı oluyormuş doktorun böyle birşey dedimi aceba
Kurabiyecik Siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Bazı bünyeler bebişi besliyor. Biraz genetik bi durum diye açıklamıştı doktorum.
Zeus reinamm bende anlamdım demekki oluyor yani. Bu sürede bu arrış beni şalırttığı için paylaşmak istedim. İlk hamileliğim recrübem yok :/