M1994 Merhaba arkadaslar mukemmel bir dogum hikayem oldu diyemem ama sonu değer 😍 ben surekli normal dogum istiyorum sezeryan istemiyorum sonuna kadar normal dogum diyen biriydim asla bu konularda buyuk konusmamak gerekiyormus ben aslinda toparlanma acisindan vs normali istiyordum 31ekimde normal muaynem vardi nasilsa sancim vs cikmiyor diye esime gelme dedim tek gittim doktora girmeden lavaboya gireyim dedim ic camasirim tamamen islakti ama kacirdimmi acaba dedim onemsemdm nstye girdim gram sancim yok hemsire cok nazli kizin gelmye niyetli degil dedi sonra doktora girdim alttan muaynem olcakti 38+3 doktor muayne etti ve bebegin suyu bitmis yatisin yapilmali dedi ben şok tabi cunki 1 cm bile acilmam yok ilk suni sanciyla acilmana bakalim ama zorlamayalim bebegin suyu bitmis bence sezeryan dedi bende yinede normali denemk istedigimi soyledim suni icin serum takldi plates vs 7 saat oldu bende gram sanci aciklik.yok onu birakin agrim dahi yok 😁dayanamdm daha fazla sezeryana döndüm beni tamamen bayiltildim ama garip sekilde cekistrmeleri hissettim doktor imkansiz dedi hissetmem icin bebisim bi hafta geridem geliyordu 3100 du 2980 dogdu cok farketmdm minyon bir kızım dogdu en ufacik islaklik olsa onemseyin kizlar herkese hayirli kolay dogumlar diliyorum 😍
srgl3362 M1994 ya bende uyurken hissetiğimi söylüyorum ama kimse bana inanmıyor ben bıçağı hissettim hemde
Bahar1644 Daha bugün doğum yaptım o dediğiniz imkansız , çekiştirme derken o basıncı zaten hissediyorsunuz ama acı yok hele genel de hissettiyseniz bide bence hastanenin anestezi ekibinden bile şikayetçi olun demek ki profesyonel değiller