Merhaba kızlar hep burda pozitif negatif tüm doğum hikayelerini okudum ama daha çok normal doğum hıkayelerını okudum çünkü doğa da en normali normal doğum adı üstünde o yüzden ilk olarak kafaya koymustum ben normal doğum yapacağım diye
Günlerden 14.10.23 benim hiç sancım yok açıklık yaklaşık olarak 2 hafta boyunca hep 2cm idi öylesine gidip bakayım dedim tam 41 haftalık olmuşum doktor muayene etmeden senın günün geçmiş acil yatış dedi ben şok ama bekliyordum yani muayene etmeyince biraz korktum neyse odaya alındım saat öğlen 1 eşime direk git yemek al bana yoksa yedirmezler dedim öylede oldu ;)
Saat 3 gibi doğumhaneye alındım yavaştan suni verdiler açıklık 4 oldu minik minik sancılarım oldu ama adet gibi hiç zorlanmadım acıklık 5 olunca gelip suyumu patlatı o sıra ben yerimde hiç durmadım oturup kalktım durmadan yürüdüm sonra gerçek sancılar geldi bir his geliyor kocaman ıkınma ama kızlar su patladıktan sonra bilinki zaman kısa kalmış korkmayın acıdan onu siz yonlendirin bir çığlık attım bebek geliooooooo die ebem geldi doğum başlamış ıkındım ve dünyalar güzeli bir kızım oldu 8.45 akşam o çıktıktan sonra sanki yeni doğmuştum öyle rahattım tekrar doğurmak istiyorum ama bakmak bence daha zor ;) tekrar olsa tekrar suni alırım zamanı hızlandırıyor ilk doğum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ;)