Meyvelipasta999 Kizlar streslendiginizde ne yapiyorsunuz? Hamile degilken sigara kullaniyordum simdi onu da kullanamiyorum dus aliyorum unutmak icin ne yapmaliyim ? İnsanlar cok anlayissiz ve ben bu anlayissizliga tahammül edemiyorum
Minikperi Meyvelipasta999 hamilelikten önce antidepresan kullanıyodum hiç sinirlenmiyodum ki sinirli bir insanımdır. Artık kimseyle muhatap olmuyorum sinirlenmemek için. Mis gibi hayat 😅
Toprakksx1 Meyvelipasta999 ben test kitabı aldım soru çözüyorum zamanında çok işime bile yaradı 4 yıllık açıktan bitirdim 🤣 şimdi istediğim bölüm için çabalıyorum birde niyetim de ehliyet var ona çalışıyorum stres sinir yapınca bende daha çok hırs oluyor
Ftskty Meyvelipasta999 neye stres yaptığıma bağlı aslında. İnsanlara sinirleniyorsam asla susmam yüzlerine yüzlerine konuşurum ama birşeyleri kafamda kuruyorsam sigaradan sonra yemek geliyo benim için🥲 birde müzik dinleyip ağlamak
0107 Minikperi reçetesiz antidepresan bulup kocama içirmek istiyorum bende aşırı sinirli ya çıldırtıyor beni 🙃
Toprakksx1 Toprakksx1 ki şuan hemen hemen negatif yüklü kim varsa engel atıyorum bende durum daha beter epilepsi de var yani 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Minikperi 0107 çoğu eczaneler reçetesiz veriyolar. Cypralex 10 mg tavsiye ederim 😂 şaka bir yana bir psikiyatriye gitse yazarlar zaten ☺️
0107 Minikperi gitti bi kere 5 mg bişey verdiler kullandı bir işe yaramadı kalanını da ben gizliden verdim ama bana mısın demiyor 😀😀 tekrar gitmeye ikna edemem 🤷🏼♀️