Minik_Hanim Berram evet hepsini erken belli olanlardan yaptım.. markayı hatiralmıyorum ama cinsel ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir yazıyordu (günü yanlış hatırlıyor olabilirim) evde yapılan idrar testlerinde negatifte yanılma payı var ama pozitifté yok. Belki sizin de geç döllenmé olur. Ben cumartesi kan testi yaptırdim beta 144 çıktı. 2 3 haftaya tekabül ediyor ama son regli tarihine göre 6 haftayı tamamlamış olmam gerekiyordu.
Berram Minik_Hanim İnşallah cnm🙏🏻Bgn gecikmemin 7. Günü negatf çıkıyor testler. Erken gebelik testi değil ama benim yaptığım
newmomB Berram canımm bir hafta geçmiş istersen kan testi yaptır belki de güzel haberi alırız böylece 😌
Minik_Hanim Berram bence aklında kalacagına çubukta kalsın git test yaptır rahatla 🙄 böyle her gunu acabalarla geçirmek de yoruyor insanı. Reglin bile gecikebilir🤔
newmomB Berram çok iyi anlıyorum canım seni ama öğrenmek de lazım yumurtlama gününü biliyor muydun sen
Berram newmomB hayır cnm bilmiyrm ovulsyn kullanmadım. Sadcee akıntıyı 2-3 aralıkda hissettm . 1 aralıkdada ilişki olmuştu
newmomB Berram inşallah dediğin tarihte döllendiyse 2si 3ü gibi 12-13 gün geçmiş oluyor üstünden daha bi 15. günün geçmesini bekle o zaman canım 🤔🤔🤔
Gkhnm97 Duyguanneoluyor canim bugn bnm gecikmemin 13. Gunu ara ara kasiklarda agri oluyor acaba hamile olabilirmiyim gecikmemin 7. 6. Gunlerinde bu agri biraz daha fazlaydi 10. Gun testte negatif cikti senin belirtilerin falan nasildi anlatirmisin
AsliDila Berram kan testi yaptir idrarda 5 gun gecikince pek cikmiyor. Benim 4 gun gecikme ile kanda cikti ve gec dollenme bebegim.
AsliDila Berram idrar testi hic yapmadim ama doktor idrar yapsaydinda cikmazdi dedi kan degerim 200lu bir degerdi ve doktor okadar kucuk ki kan degeri bile cok dusuk cikms dedi ben 4 gun gecikince yakaladm ve 1 hafta gec dollenmem vardi yani 11 gunlukken falan yakalamis oldm ki doktor olusmaya bilir bile demisti.
AsliDila Berram idrar testi hic yapmadim ama doktor idrar yapsaydinda cikmazdi dedi kan degerim 200lu bir degerdi ve doktor okadar kucuk ki kan degeri bile cok dusuk cikms dedi ben 4 gun gecikince yakaladm ve 1 hafta gec dollenmem vardi yani 11 gunlukken falan yakalamis oldm ki doktor olusmaya bilir bile demisti.
Duyguanneoluyor Berram iştahım çok açılmıştı bide göğüslerim çok ağrıyodu miğde bulantısı falan hiç olmadı bnde inşallah hamilesindir canm